Giuliano

Týždenné obedové menu: 26.10. - 30.10. 2020

tlačiť

Pondelok

P1: 0,33l  Lúsková polievka na kyslo
M1:  120g Kuracie prsia Caprese, (paradajka, mozzarella), dusená ryža, uhorkový šalát     5,50€
M2:  130g Burger s trhaným bravčovým mäsom, majonézový farmársky dressing, červená cibuľa, hranolky, 60g tiramisu 7,90€
M3:  380g Penne so zeleninovým ragú, parmezán 5,50€

Utorok

P1: 0,33l  Kapustová polievka s údeným mäsom
M1: 350g Bryndzové halušky, slanina 5,50€
M2: 130g Burger s trhaným bravčovým mäsom, majonézový farmársky dressing, červená cibuľa, hranolky, 60g tiramisu       7,90€
M3:  320g Šopský šalát (paprika, paradajka, uhorka, cibuľka, feta syr) 5,50€

Streda

P1: 0,33l  Slepačí vývar s pečeňovými haluškami
M1:  100g Sviečková na smotane, dusená knedľa      5,50€ 
M2:  150g Teľací rezeň, zemiakový šalát 7,90€
M3:  380g Tekvicové krémové rizoto (mascarpone, vývar), parmezán 5,50€

Štvrtok

P1: 0,33l  Zelerová polievka krémová
M1: 120g Pečená bravčová krkovička, zemiaková kaša, kapustový šalát 5,50€
M2: 150g Teľací rezeň, zemiakový šalát 7,90€
M3: 320g Karfiolové karí s vareným vajíčkom 5,50€

Piatok

P1: 0,33l  Cibuľová polievka s krutónmi 
M1: 250g Pečené marinované kuracie krídielká, kuskus so zeleninou, jogurtový dressing 5,50€
M2: 320g Rizoto z bravčovej panenky, lesné hríby, parmezán 7,90€
M3: 330g Tortelloni plnené syrom (brokolicovo-smotanová omáčka), parmezán 5,50€

Váha mäsa, rýb a syra je udávaná v surovom stave.
Potravinové alergény: 1/ Obilniny obsahujúce lepok, 2/ Kôrovce, 3/ Vajcia, 4/ Ryby, 5/ Arašidy, 6/ Sójové zrná,
7/ Mlieko, 8/ Orechy, 9/ Zeler, 10/ Horčica, 11/ Sezamové semená, 12/ Kysličník siričitý  a  siričitany, 13/ Vlčí bôb, 14/ Mäkkýše